Dome Fit-out

Kivitelezés, átépítés, felújítás Projekt menedzsment Műszaki
szolgáltatások

Cégtörténet

A Dome Facility Services Group 2003-ban DirektMester néven kezdte meg működését, és kezdte el gyorsszolgálati hibaelhárító szolgáltatását kínálni a lakossági és kereskedelmi piacon. A cég 2004 második negyedévében lett az Otthon Centrum cégcsoport tagja, amelyből két év után, 2006 második negyedévében kivált.

Jelenlegi tulajdonosai szakmai befektetők illetve a cégvezetés.

A Dome Facility Services Group kezdetben kimondottan a lakossági gyorsszervizre pecializálódott, tevékenységi körünk azóta jelentősen kibővült. A már létező, magas minőségű és megbízható gyorsszerviz szolgáltatás mellett - tovább bővítettük a profilunkat a felújítási, kivitelezési üzletágunkkal, majd 2004-ben nyitni kezdtünk a hazai üzemeltetési piac szereplői felé, és ekkor került cégünk profiljába a létesítménygazdálkodás, vagyis a facility management.

A folyamatos fejlesztéseknek, a piaci tendenciák állandó elemzésének és a minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően mára a magyarországi létesítménygazdálkodási piac meghatározó tényezőjévé váltunk.

2010-ben új üzletággal, az energetikai üzletággal bővítettük a szolgáltatási palettánkat, melynek keretén belül komplex energia menedzsment és energia beszerzési tevékenységet is ellátunk ügyfeleink részére.

Az elmúlt évek során a facility management és az energetika üzletágunk jelentős ügyfélkör és megbízás növekedéssel büszkélkedhet, ezért elérkezettnek láttuk az időt, hogy cégünk arculatával is kifejezzük szolgáltatásaink sokrétűségét és teljes körűségét.

2011 nyarán úgy határoztunk, hogy cégünk nevét Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaságra változtatjuk, melyet a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság 2011. november 8-i hatállyal hivatalos végzésével bejegyzett.

Amin viszont  továbbra sem változtatunk, az szolgáltatásunk magas színvonala, szakembereink, kollégáink megbízhatósága, és szakmai elkötelezettségünk!

„The Direct Way to Progress”

A Dome Facility Services Group szolgáltatásainak fő jellemzői:

professzionalitás, szakmaiság,

széles körű, rugalmas, hozzáadott értékkel bíró szolgáltatások,

"best practice", innovatív szellemiségű megoldások,

"stratégiai együttgondolkodás" ügyfeleinkkel,

"know how" biztosítása,

transzparencia,

szinergiák kiaknázása,

értékteremtés.

Keresés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Dome Facility Services GroupDome Facility Management Dome Energy