Dome Fit-out

Kivitelezés, átépítés, felújítás Projekt menedzsment Műszaki
szolgáltatások

Cégfilozófiánk

Célunk, hogy a hazai ingatlanpiacon a már felépült ingatlanok és tulajdonosaik illetve kezelőik részére minél teljesebb körű szolgáltatásokat nyújtsunk, kihasználva a szinergiákat. Szolgáltatásainkat magas szakmai színvonalon, átlátható folyamatokkal, a legnagyobb költséghatékonyság és hozzáadott érték mellett kínáljuk, ezáltal minden szolgáltatási szegmensben, ahol jelen vagyunk piacvezető szerepre törekszünk.

Küldetés

Arra törekszünk, hogy ügyfeleink hosszútávú, megbízható szakmai és stratégiai partnerként számíthassanak ránk üzleti céljaik megvalósítása során. Küldetésünk, hogy szakmai tapasztalataink felhasználásával hozzájáruljunk ahhoz, hogy hazánkban is kialakulhasson egy elismert és megbecsült iparág.

Szervezetek, amelyeknek tagjai vagyunk

A Dome Facility Services Group kiemelten fontosnak tartja azon iparágak szakmai támogatását, melyekben szolgáltatást végez. Ennek érdekében több szakmai szövetség tagja vagy a Dome Facility Services Group vagy annak valamely tisztségviselője. A szövetségi tagsággal részesei vagyunk egy szakmai információs hálózatnak, melyben naprakész adatokat kapunk, és közvetlen tapasztalatainkat megoszthatjuk más cégekkel is. Az ilyen irányú aktivitásunk az ügyfeleink részére további garanciát nyújt arra, hogy a Dome Facility Services Group-tól mindig a legjobb szolgáltatást kapja meg.

Tagság:

·         Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) www.maisz.hu

·         Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség (HFMS) www.hfms.org.hu

·         Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) www.mle.hu

.         Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO) www.leofm.hu

RICS, LEO:

Décsi Gábor 2011-ben a Royal Institution of Chartered Surveyors  (RICS) szakmai tagjává vált, továbbá alapító tagja a 2014-ben megalakult Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetségének (LEO) és szakmai vezetője a Benchmarking munkacsoportnak.

Szakmai felelősségbiztosítás

A Dome Facility Services Group általános-, munkaadói-, környezetszennyezési-, és szolgáltatási felelősségbiztosítással rendelkezik     200 000 000 Ft/kár értékben.

Keresés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Dome Facility Services GroupDome Facility Management Dome Energy