Dome Facility Services Group | The Direct Way to Progress 2015. tavasz
 
SZAKMAI HÍREK
 
Növekedést várnak 2015-re a létesítménygazdálkodók  
Növekedést várnak 2015-re a létesítménygazdálkodók
 
Megjelent a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO) által készített negyedik vezetői hangulat index, amely a létesítménygazdálkodási szolgáltató szervezetek vezetőinek piaccal kapcsolatos véleményét tartalmazza. Bár a hangulatindex a következő negyedévre enyhe csökkenést mutat, 2015-re átlagosan 7 százalékos árbevétel növekedést várnak a piaci szereplők.
 
Tovább olvasom »
 
Idén végre új életre kelhet az egykori slágerszektor  
Idén végre új életre kelhet az egykori slágerszektor
 
Erős évet zárt 2014-ben mind a régiós, mind a magyarországi ipari ingatlanpiac. Az elmúlt tíz évben a raktárak száma, és a bérlői kereslet volumene is a négyszeresére növekedett, bár Magyarország csak a régiós állomány 10%-ával rendelkezik. Hazánk fő vonzerejét továbbra is a magas hozamszintek jelentik, ugyanakkor a gazdasági és politikai kockázatok elriaszthatják a befektetőket. Idén már nem elképzelhetetlen, hogy spekulatív jellegű fejlesztések is elinduljanak itthon.
 
Tovább olvasom »
 
ÉRDEKESSÉGEK A NAGYVILÁGBÓL
 
Az új World Trade Center, az USA legmagasabb épülete
Az új World Trade Center,
az USA legmagasabb épülete
 
2014-ben nyitotta meg kapuit az új World Trade Center. A 2001. szeptember 11-i terrortámadásban megsemmisült ikertornyok helyén épülő új irodaház sokkal inkább szimbólum, mint újjáépítés. Az 1776-os amerikai függetlenségi nyilatkozatra utalva 1776 láb (vagyis 541 méter) magas, 104 emeletes felhőkarcoló Amerika legmagasabb épülete lett.
 
Tovább olvasom »
 
ÚJ ÜGYFÉL
 
Nyugaton terjeszkedik a Dome Facility Services Group
 
A Dome Facility Services Group cégcsoport a Győri Logisztikai és Üzleti Központ létesítménygazdálkodási tevékenységét nyerte el február elsejétől, amely jelzi a cégcsoport folyamatos terjeszkedését és bővülését. Innovatív megoldásainak és az épületüzemeltetés stratégiai megközelítésének köszönhetően hosszú távon jó ár-érték arányt, hozzáadott értéket és nyereséget kínál a tulajdonosoknak.
 
Tovább olvasom »
  Győri Logisztikai és Üzleti Központ
 
 
 
BEMUTATJUK ÜZLETÁGAINKAT: DOME FIT-OUT
 
A Dome Fit-Out több éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ingatlanokban lévő bérlemények, terek kialakítása, átépítése terén.
 
Az igényes, élhető terek kialakítását tűztük ki célul, amelyekben jól érzik magukat az ott tartózkodók, attól függetlenül, hogy folyamatosan használják, vagy csak vendégként, ügyfélként fordulnak meg benne.
 
Tovább olvasom »
 
 
ÜGYFELEINK MONDTÁK
 
„Több éve, jó néhány irodaház üzemeltetési megbízásán dolgozunk együtt a Dome Facility Services Kft-vel. Fontos számunkra, hogy olyan partnerrel dolgozzunk, aki komplex szolgáltatást tud nyújtani. A Dome-tól a facility managementen túl energetikai szakértelmet is igénybe vehetünk, valamint a „fit-out” avagy kivitelezések során is jó pár sikeres projektet zártunk az elmúlt 2 évben. Sokszor elvárás, hogy működő irodaházakban nagyon rövid határidővel, szinte észrevétlenül kell kivitelezési, felújítási munkákat végezni, akár pl. egy hétvége alatt, hogy a Bérlőket és üzletmenetüket a lehető legkisebb mértékben zavarjuk. A Dome rugalmasságával, felkészült szakértő csapatával és jól összehangolt szakember gárdájával ez nem okoz akadályt. A Dome nem csak a kivitelezésben, hanem már a tervezési fázisban és a megvalósíthatóság vizsgálatában, vagy akár a technológia kiválasztásában is segítségünkre van. Számunkra a legfontosabb, hogy az ügyfél által rendelkezésre bocsátott költségkeretet ne lépjük túl, az elfogadott ütemtervet tartani tudjuk, és rugalmasan reagálni tudjunk bármilyen körülmény felmerülése esetén. A Dome megbízható partnerünk abban, hogy megbízásainkat határidőre, a tervezett büdzsén belül és az elvárt minőségben lássuk el.”   Pintér Dániel • Eston
 
ISMERJE MEG MUNKATÁRSAINKAT!
 
Viktori Béla
SIPOS SÁNDOR   DOME FIT-OUT ÜZLETÁG IGAZGATÓ
Történet   Sándor 2014-ben csatlakozott a Dome-hoz. Az elmúlt években projektvezetőként számos emblematikus kereskedelmi hálózat (pl. H&M, Promod, Auchan) és irodai bérlemények kivitelezéseit irányította. Sándor több mint 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik, továbbá felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri képesítéseivel mind a kivitelezői mind a beruházói oldalon komoly tapasztalatra tett szert.
Tanulmányok   Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskola, Építőmérnök
Budapesti Műszaki Egyetem, Gazdasági mérnök
Kedvenc hazai épület   Budavári Nagyboldogasszony-templom
Kedvenc étel   újházi tyúkhúsleves, túrógombóc
Szabadidős foglalkozás   motorozás, lovaglás
 
Kapcsolat | Kurta Kinga | üzletfejlesztési igazgató | +36704544544 | Bécsi Corner, Lajos utca 28-32.
 
Kövessen minket! | www.facebook.com/domefsg Hírlevélről leiratkozás: itt Dome Facility Management DirektMester Dome Energy kurta.kinga@domefsg.hu