Dome Fit-out

Kivitelezés, átépítés, felújítás Projekt menedzsment Műszaki
szolgáltatások

A játékszabályok kijelölésére várnak a láthatatlan milliárdok - interjú

2012. december 6., Privátbankár.hu

A facility management, vagyis a létesítménygazdálkodás komplex szolgáltatási szektor, mely iparági becslések szerint a magyar GDP 7%-át adja, e területről mégis kevés információ áll rendelkezésre, a jogalkotó nem kezeli egységesen ezt a szektort, pedig a megfelelő keretszabályozás a szürke- illetve feketegazdaság visszaszorításához is hozzájárulhatna. Arról nem is beszélve, hogy az ingatlanok előrelátó és megfelelő kezelésével rengeteg kockázat kiszűrhető, ami a cégek profitabilitását is javíthatja, a lakossági szegmensben pedig jelentős megtakarítást eredményezhet. Tovább »

Integrált logisztikai feladatok

2008. március 13., vg.hu

Jó példája lehet az üzletifolyamat-tervezés és az ahhoz szükséges támogató létesítménygazdálkodási rendszer integrációjára a Teva múlt év elején átadott gödöllői logisztikai központja – mondta el érdeklődésünkre Décsi Gábor, a létesítményt üzemeltető DirektMester Kft. ügyvezető igazgatója. A gyógyszergyártó cég 2004-ben döntött úgy, hogy korábbi központját kibővíti. Ekkor már jól látszott, hogy az a gödöllői raktárbázis és a kapcsolódó létesítmények, amelyeken keresztül a Teva kiszolgálta az ügyfeleit, már nem biztosította megfelelően a tervezett növekedés által megkívánt igényeket, a jövőbeli elvárt szolgáltatási szintet. A raktárbázis méret- és műszaki felszereltségbeli korlátai miatt belső számítások szerint lelassult az elvárt kiszolgálási sebesség, extra költségek árán lehetett csak biztosítani az egyes termékekkel szemben megkövetelt tárolási feltételeket, és ez csökkentette a hatékonyságot. Tovább »

Minden háznak szüksége van őrangyalra

2008. február 11., fn.hu

Az Allianz Hungária Lakóközösségi biztonsági programja hosszú távú együttműködést kínál a lakóközösségeknek. A programot és szolgáltatásainak körét az Allianz rendszeresen bővíti - erről kérdeztük Hoványi Sándor vezérigazgató-helyettest. Tovább »

Amikor már csak a csőgörény segít

2004. január 12., Népszabadság online

A csatornarendszerek dugulásának jelentős részét a figyelmetlenség, ahogy a szakember fogalmazott sokszor a butaság az oka. Gyakran olyan tárgyaktól akarnak a vezetékeken keresztül megszabadulni, amelynek egyenes következménye, hogy szakembert kelljen hívni. Tovább »

Cégadatok

Dome Facility Services Group
Cím: 1023 Budapest Lajos u. 28-32.
Tel.: +36 1 423-0000
info@domefsg.hu

Sajtókapcsolat

Kurta Kinga
Dome Facility Services Group
Mobil: +36 70 454 4544
kurta.kinga@domefsg.hu

Szabó Szeréna
Próbakő Kommunikáció
Mobil: +36 20 555 0652
szabo@probako.hu

Keresés

Dome Facility Services GroupDome Facility Management Dome Energy