Dome Fit-out

Kivitelezés, átépítés, felújítás Projekt menedzsment Műszaki
szolgáltatások

PROJEKT MENEDZSMENT

Mi a „projekt menedzsment” valójában?

De kezdjünk onnan, hogy mi is az a „projekt".

A mi általános értelmezésünkben projekt minden olyan ideiglenescsoportos tevékenység, amelynek célja, hogy egy egyedülállótermék, szolgáltatás vagy eredmény jöjjön létre.

A projekt ideiglenes annyiban, hogy időben meghatározható kezdete és vége van, amelyhez meghatározható erőforrások köre társul, és egyedülálló abban az értelemben, hogy nem egy napi rutin műveletről van szó, hanem a konkrét műveletek célja, hogy megvalósítsa a kívánt eredményt.

Projektmenedzsment alatt tehát mindazon ismereteket, készségeket és szakértelmet értjük, amely segítségével a projektek hatékonyan és eredményesen hajthatók végre.

A Dome Fit-Out szakemberei több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a kivitelezési, ki-és átépítési, felújítási projektek irányításában, és azért dolgoznak, hogy az ügyfeleink válláról levegyék mindazt a terhet, amely azzal jár, hogy olyan feladatot kell ellátniuk, amely nem szerves része a napi üzleti tevékenységüknek.

Projekt menedzsment szolgáltatásunk során a megvalósíthatóságtól a tervezésen, a kivitelezésen át az átadásig illetve a garanciális kötelezettségek fennállásáig segítjük ügyfeleinket, hogy a beruházás igazi sikertörténet lehessen minden szereplő számára!

Keresés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Dome Facility Services GroupDome Facility Management Dome Energy