Dome Fit-out

Kivitelezés, átépítés, felújítás Projekt menedzsment Műszaki
szolgáltatások
Décsi Gábor

Décsi Gábor

ügyvezető

info@domefsg.hu
+36 1 423 0000

Décsi Gábor (okleveles építészmérnök, mérnök–közgazdász posztgraduális képzés) 2004 óta vezeti a Dome Facility Services Group-ot, ügyvezetése alatt a társaság bevétele 20 millió HUF-ról 500 millió HUF-ra nőtt. Gábor a Dome-hoz való csatlakozását megelőzően 10 évet dolgozott a magyarországi központú nemzetközi piacvezető szoftverfejlesztő cégnél, a Graphisoft R&D Rt-nél, ahol a Graphisoft FM szoftverének termékmenedzsment vezetője volt (innen a kapcsolat a Facility Management-hez). Gábor tisztségviselője a Magyar Ingatlanszövetségnek (MAISZ) és tagja az RICS nemzetközi szervezetnek (Royal Institute of Chartered Surveyors).

Kurta Kinga

Kurta Kinga

üzletfejlesztési üzletág igazgató

info@domefsg.hu
+36 1 423 0000

Kurta Kinga (jogász végzettség) 2011-ben csatlakozott a Dome-hoz. Ezt megelőzően Kinga 6 évet töltött a REIWAG Kaiser&Schmidt Kft-nél, ahol facility manager-i, real estate manager-i és portfolio property manager-i feladatokat látott el.

Viktori Béla

Viktori Béla

létesítménygazdálkodási üzletág igazgató

info@domefsg.hu
+36 1 423 0000

Viktori Béla (okleveles gépészmérnök) 2006 óta vezeti a társaság Facility Management Divízióját. Ezt megelőzően 27 évet dogozott a Budapest Airport-nál különböző mérnöki és vezetői pozíciókban, ahol infrastrukturális, beruházási és üzemeltetési projekteket vezetett.

Tengeri Attila

Tengeri Attila

energetikai üzletág igazgató

info@domefsg.hu
+36 1 423 0000

Tengeri Attila (okleveles villamosmérnök) 2011-ben csatlakozott a Dome-hoz, hogy a társaság energetikai üzletágát irányítsa. Ezt megelőzően Attila az ISD Power Kft. miskolci fióktelepének cégvezetőjeként dolgozott 26 éven keresztül.  Az ISD Power Kft. a több mint 1 milliárd eurós bevételű, vezető magyarországi acélgyártó, az ISD Dunaferr csoport energetikai megoldásokért felelős társasága.

Sipos Sándor

Dome Fit-out üzletág igazgató

info@domefsg.hu
+36 1 423 0000

Sipos Sándor (építőmérnök, gazdasági mérnök) 2014-ben csatlakozott a Dome-hoz. Sándor az építőiparban szerzett több, mint 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik, továbbá felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri képesítéseivel mind a kivitelezői mind a beruházói oldalon komoly tapasztalatra tett szert. Az elmúlt években projektvezetőként számos emblematikus kereskedelmi hálózat (pl. H&M, Promod, Auchan) és irodai bérlemények kivitelezéseit irányította Magyarországon és külföldön egyaránt.

Hegyi Tünde

Hegyi Tünde

irodavezető

info@domefsg.hu
+36 1 423 0000

Hegyi Tünde 7 éve csatlakozott a Dome-hoz irodavezetőként.  Táraságunk adminisztrációs folyamatainak kialakításában Tündének kiemelkedő szerepe volt, hatáskörébe tartozik beszerzések bonyolítása, HR feladatok ellátása és az irodai működés teljes körű támogatása.

Jurecska Zsolt

Jurecska Zsolt

gazdasági igazgató

info@domefsg.hu
+36 1 423 0000

Jurecska Zsolt (közgazdász végzettség) 2007-ben csatlakozott a Dome-hoz, ahol többek között kialakította a társaság pénzügyi és kontrolling rendszerét. Azt megelőzően Zsolt 7 évet dolgozott az AHICO-nál könyvelőként és 3 évet szenior könyvelőként a Coteba-Ast Hungária Kft-nél. Felsőfokú bankszakmai ismeretekkel és mérlegképes könyvelői képesítéssel rendelkezik.

Keresés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Dome Facility Services GroupDome Facility Management Dome Energy