Dome Fit-out

Kivitelezés, átépítés, felújítás Projekt menedzsment Műszaki
szolgáltatások

Műszaki ­szolgáltatások

Átvilágítás, megvalósíthatósági tanulmány

A sikeres üzleti döntés meghozatalához megfelelő előkészítésre, megalapozott információkra van szükség, kiemelt figyelemmel az üzleti lehetőség kockázataira.

A Dome munkatársai által kidolgozott megvalósíthatósági tanulmány lehetőséget ad a különböző lehetséges alternatívák összehasonlítására, és a legjobb alternatíva kiválasztására, amellett, hogy jelentős kockázatoktól, problémáktól és veszteségektől óvhatja meg.

Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek minden típusú ingatlan műszaki átvilágítási tanulmányainak (due diligence) elkészítésében is, amely kiterjed az építészeti átvilágítástól az ingatlanban található rendszerek, berendezések, felszerelések, szolgáltatások vizsgálatára, figyelemmel az üzemeltetési, gazdaságossági, hatékonysági  és fenntarthatósági szempontokra egyaránt.

Megrendelőink igénye szerint beruházási javaslatot készítünk, kitérve azok becsült költségeire, és vállaljuk az elfogadott megoldási javaslatok részletes kidolgozását és azok megvalósítását.

Műszaki tanácsadás

Az évek alatt szerzett tapasztalataink alapján a tervezéstől kezdve, az engedélyezésen és hivatali ügyintézésen, a műszaki tanácsadáson, a kivitelezésen át a teljes átadásig komplex szolgáltatást biztosítunk, hogy Ön egy kézből kapja meg mindazt a műszaki támogatást, amelyre szüksége van.

Vállaljuk szakvélemények, tervek készítését, műszaki javaslatot teszünk, és költségvetést készítünk. Megkönnyítjük az ügyintézés folyamatát is: engedélyeztetésben, ügyintézésben, illetve hatósági felülvizsgálatok lebonyolításában is gyors és hatékony segítséget nyújtunk.

Mindezek mellett vállaljuk garanciális hibák ügyintézését, és a kapcsolódó javítását, helyreállítását is.

 

Keresés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Dome Facility Services GroupDome Facility Management Dome Energy